Jarenlange ervaring

Het inhuren van Pim’s Schilderwerken heeft natuurlijk vele voordelen. Naast het feit dat je het natuurlijk niet zelf het werk hoeft te doen is het ook:

  • Gemakkelijk
  • Snel
  • Kwaliteit
  • Precisie
  • Specialistisch
  • Advies

Gemakkelijk: een grote reden voor het kiezen voor Pim’s Schilderwerken is natuurlijk dat het erg gemakkelijk is. Jij hoeft niet met verf, kwasten en rollers in de weer en alles wordt voor je gedaan.

Snel: Wij werken natuurlijk elke dag met de kwast en hierdoor zijn we erg snel geworden. Ook zijn er technieken die we kunnen gebruiken, bijvoorbeeld spuitwerk, waardoor sommige klussen erg snel kunnen worden afgerond.

Kwaliteit: Pim’s Schilderwerken werk met kwalitatieve materialen en gebruikt goede verf, rollers en andere gereedschappen. Daarnaast kunnen we zelf kwalitatief werk afleveren. Dit is erg belangrijk als je bijvoorbeeld je kozijnen laat schilderen en ze er weer jaren tegenaan moeten kunnen.

Precisie: doordat wij jaren ervaring hebben, kunnen we erg precies te werk gaan. De randjes worden netjes afgewerkt, de plinten worden vermeden en de lichtknopjes ook. Schilderen is vrij precies en Pim’s Schilderwerken kan dit egaal en netjes afleveren.

Goedkoop: het inhuren van Pim’s Schilderwerken hoeft niet duur te zijn.

Specialistisch: is jouw klus wat specialistischer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Misschien ben je een oude woning aan het renoveren. Dan wil je natuurlijk een schilder gebruiken die bekend is met de oude technieken en die renovatie ervaring heeft.

Advies: Pim’s Schilderwerken kan je adviseren over kleurgebruik, technieken en methoden. We kunnen je vertellen welke kleuren mooi zijn bij elkaar en welke je juist niet moet combineren.

Neem contact op